Dr. Tiberiu Tebeica

Dr. Tiberiu Tebeica

Medic primar în Anatomie Patologică din 2018, Doctor în Științe Medicale din 2017 și Șef Laborator Histopatologie, Centrul Dr Leventer (2013 – prezent). Dr. Tiberiu Tebeică este absolvent al Facultății de Medicină Generală a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, promoția 2007. Rezidențiat în cadrul Serviciului de Anatomie Patologică al Spitalului Clinic Colentina din București, finalizat în 2012.

Dr. Tiberiu Tebeică are 13 ani de experiență profesională în domenii precum: dermatopatologie, chirurgie micrografică Mohs ( este membru în echipa interdisciplinară a centrului), imunohistochimie (are experiență cu peste 80 de anticorpi) și imunofluorescență directă în dermatopatologie.

Dr. Tiberiu Tebeică este membru în Societatea Română de Dermatologie, în Societatea Internațională de Dermatopatologie, în Societatea Americană de Dermatopatologie și în Societatea europeană de Patologie.

“Pe parcursul anilor de pregătire am învățat că satisfacția profesională nu stă numai în formularea unui diagnostic corect, ci mai cu seamă în succesul terapeutic obținut atunci când înțelegerea modificărilor microscopice se traduce printr-un tratament optim. Cred că succesul terapeutic poate fi dobândit numai prin comunicare, coordonare și muncă în echipă multidisciplinară, în care rolul meu este acela de a ghida medicii dermatologi și chirurgi în lumea nevăzută a celulelor ”.